Ei ole ollut hetkeen minkäänlaista fiilistä kirjotella tänne. En oel edes jaksanut lueskelle muiden blogeja. Nyt taas tuli fiilis, että voisin päivitellä. Tosin nyt vain esittelen ostoksiani.

810759.jpg
Tälläinen toppi löytyi (ylläpylläri) Vero modasta! Olen katsellut tuota monesti, mutta se on ollut ennen vajaa 30 euroa ja jotenkin vaan en ole raaskinut maksaa niin paljon yhdestä topista. Nyt se sitten oli alennuksessa 19.90, joten ostin niitä sitten kaksi! En osannut päättää otanko valkoisen vai sinisen, joten otin molemmat.
 Tässä tärkempaa kuvaa tuosta rinnuksesta:
810764.jpg
(Menipäs kuva huono laatuiseksi...)

Zarasta ostin tälläisen villatakin, maksoin vain 24.90e:810767.jpg
Ihan perus harmaa-tummanharmaa raidallinen villatakki, mutta koska mulla on aika heikosti villatakkeja, koska mielestäni niitä on tylsä ostella, olen päättänyt nyt ostaa aina jos eteeni tulee joku kivan näkönen.
Kuva meni jostain syystä myöskin huono-laatuiseksi?

Onlysta ostin tälläsen pitkähihaisen trikoopaidan:
810771.jpg
Tykkään paljon noista rypytyksistä. Ostin tämän syksyä ajatellen.
Hinta taisi olla 19.90e

Lisäksi ostin ison nahkalaukun koulua ajatellen.
810775.jpg
Kuvassa ei yhtään niin kiva kuin livenä. Accesorizesta 46e.

Olen käynyt myös kampaajalla.
Pituutta ei lähtenyt kainalopituisista hiuksista kuin n.1cm, latvat leikattiin revitysti, otsista vähän kevennettiin sellaiseksi, että sitä voi kasvattaa pois, mutta on siisti, ja paljon kerroksia. Tummanruskeita ja kuparisia raitoja pistettiin myös.
Oli ensimmäinen kertani kampaajalla! Äitini on ollut kampaaja ja hän on leikannut aina hiukseni, mutta nyt halusin jotain uutta ja ammattilaisen mielipiteitä ja rohkeampaa leikkaustapaa kuin äidilläni. Otin itsestäni niskasta kiinni ja varasin ajan. Ja lopputulokseen olen todella tyytyväinen. Huomenna voisin vaikka laittaa kuvia, nyt hiuksei ovat vähän likaiset ja läsässä.