Sain vinkkauksen Seppäälän euron alennuskupongista jostakin muotiblogista, mutta en kuolemaksenikaan muista mistä!  Vaikka olen shoppailulakossa päätin käyttää sen, totta kai!

Eurolla siis tarttui mukaan kultaiset peeptoe-sandaalit:
790506.jpg
Ovat todella ihanat ja mukavat päällä, mutta ovat ihan pirun liukkaat! Lensin jo persuksilleni rappukäytävän portaissa! Pari askelmaa ehdin liukua alaspäin.. :D onneksi ei sattunut, pelästyin vaan aivan sairaasti.
Lisäksi ostin paidan, koska ajattelin ettei mikään paitani sovi noiden kenkien kanssa, mutta myöhemmin muistin, että minulla on yksi villatakki, joka sopisi. Mutten vain tiedä pidänkö siitä.... Se on beige ja kivan mallinen, MUTTA siinä on kauheasti kultalankaa, joka epäilyttää. Olen käyttänyt paitaa 2 kertaa, vaikka ostin sen viime joulun aleista. Voisin itseasiassa pistää kuvan siitä tänne joskus, olisi kiva kuulla rehellistä palautetta!
Tässä kuitenkin paita, jonka ostin kenkien seuraksi(tätäkään en voinut vastutaa, maksoi vain 6 euroa.):

790508.jpg
(Älkää kysykö noista käsistä mitään, ihmettelen itsekin miksi ne ovat noin typerästi. )
Pakko selitellä, että livenä on paljon kivempi. Kultainen kuvio ei näy kunnolla, siinä on ikään kuin puunoksassa lehtiä. Hihatkin näyttävät hieman hassuilta ja rinnassa ja sivussa on myös pientä rypytystä.

Tämä oli myös päivän asuni,
+luonnonvalkoinen neuletakki, V-pääntiellä
+musta iso nahkalaukku