Oletteko miettineet kuinka hassua on, että aluksi uusi muoti saattaa tuntua todella rumalta ja kamalalta, ja myöhemmin rakastuukin täysin niihin vaatteisiin tai toisin päin; ennen niin ihanat ja hienot vaatteet näyttävät nykyään aivan järkyttäviltä? Kokeilin tässä jokunen aika sitten farkkuja, jotka olivat ennen aktiivisessa käytössä ja nyt leveät lahkeet näyttivät kamalilta! Ja silloin kun kaikilla oli leveälahkeiset farkut, ja muotiin oli tulossa pillifarkut, olin järkyttynyt! Ajattelin, etten ikinä tule sellaisia ostamaan. Ja mitkäs ovat lempifarkkuni nykyään? Niinpä, pillifarkut!
Tänään siivoilin vaatekaappiani, kaksi muovikassillista lensi roskikseen. Suurin osa vaatteista olivat onneksi vain kulahtaneita ja siksi saivat lähteä, mutta mukana oli myös ihan järkyttäviä vaatteita. Ihmettelin, miten ikinä olen ostanut niin rumia vaatteita.
Tällä hetkellä odotan kauhulla korkeavyötäröisten farkkujen ilmestymistä takaisin katukuvaan. Mutta kuitenkin olen varma, että hetken aikaa katseltuani niitä, haluan itsellenikin sellaiset. Ja kohta ihmettelen, miten kummassa olen koskaan pitänyt matalalantioisia farkkuja, joissa sai pelätä vilauttelevansa pikkareitaan, tai mikä pahempaa, pyllyvakoaan!

Mikä muoti sinua on aluksi vihastuttanut ja myöhemmin ihastuttanut? Entäpä jälkikäteen ajateltuna; mitä ennen muodissa ollutta et enää laittaisi yllesi mistään hinnasta?

Ostin myös eilen syystakin! Aivan ihana! Vähän jakkutyylinen, muttei sinne päinkään. En osaa selittää. Ruskea. Yritin ottaa kuvaa, mutta tietysti kamerasta loppui akku.
Nyt minulla on syksyksi 3 takkia! Kivaa. Paitsi yksi on todella lähellä kyllästymistä. Tosin hyvien kenkien kanssa sekin näyttää hyvältä. Toisaalta odotan innolla syksyä, rakastan syysvaatteita! Meillä on ollut jo parina vuonna ollut tapana käydä kaverin kanssa pyörimässä helsingissä ottamassa syyskuvia, tässä pari kuvaa viimevuodelta; 45776105.jpg
Ikävä noita saappaita! Alkavat olla aika kuluneet vaan. Ovat aika monet kerrat käyneet suutarillakin.

Ja sitten taas toisaalta en haluaisi kesänkään loppuvan koskaan! Vastahan ostin kesävaatteita.
Ainoa vuodenaika, josta en pidä, on talvi. Vaikka silloin onkin ihana pukea päälleen muhkeita neuleita ja kaulahuiveja, mutta niinhän voi syksylläkin! Ja syysvaatteet ovat muutenkin niin paljon kivempia kuin talvikuteet. Syysvaatteet ovat kyllä kaikista ihanimipia. Vaikka toisaalta, kesällä taas niin ihana huidella hameessa ja topissa, jokin silti niissä syysvaatteissa vetää puoleensa.

Mikä on sinun lempivuodenaika vaatteiden kannalta katsottuna?