Tänään ollessani Sokoksen Emotion liikkeessä nuuskimassa hajuvesiä bongasimme kaverini kanssa hyllyllisen todella halpoja meikkejä. En ollut uskoa silmiäni, kun näin, että meikkivoide maksoi 3,5e, eyeliner 2,5e jne! No mieleenhän tuli ensimmäisenä, että nämä ovat tietysti pikkutytöille, jotka eivät osaa meikata. Seuraavaksi mieleen tuli, että näitä kuitenkin myydään laadukkassa kosmetiikkaliikkeessä, eikä esim. tarjoustalossa. Juttelimme myyjän kanssa, ja hänkin sanoi samaa, että tuotteet aluksi vaikuttavat pikkutytöille suunnatuilta roskameikeiltä, mutta paljon on tullut hyvää palautetta. Päädyin sitten ostamaan wet'n'wild sarjasta eyelinerin, aurinkopuuterin, puuterin ja luomivärin( en pysty vastustamaan mitään edullista...).

Eyelinerin olen pitkään halunnut bilemeikiksi, mutten olen raaskinut ostaa, koska ne maksavat yleensä yli 10 euroa, ja pelkäsin etten osaa käyttää sitä ja se jäisi käyttämättä. Eyeliner oli 2,5e, eli oli aivan pakko ostaa! Lisäksi päätin kokeilla tavallista puuteria, koska nykyinen puuteri on vähän liian tumma, hintakin taisi olla siinä 3 euron paikkeilla. Aurinkopuuterin ostin poskipuna käyttöön. Naamani punoittaa muutenkin niin helposti, ettei minun kannata tavallista, punaista poskipunaa käyttää. Luomiväritkin ostin bilemeikeiksi. Niitäkään en ole oikestaan koskaan raaskinut ostaa, koska en käytä luomiväriä arkimeikissä.

a_testissawetnwild.jpg

Innoissani, heti kotiin päästyäni, aloin testailemaan uusia meikkejäni. Puuteri vaikuttaa ihan hyvältä, naama mielestäni kiiltää vähemmän, kuin esim. käyttäessäni lumenen puuteria(joka kuitenkin maksaa reilut 10e), luomiväreistä enkä aurinkopuuterista en oikein osaa sanoa juuta enkä jaata, koska ei ole oikein vertailukohdetta. Oikein käyttökelpoisilta vaikuttavat. Eyelineriä laittoa harjoittelin ja onnistui ihan mukavasti. Meikki tuntuu kamalan tummalta nöuden rajausten takia, mutta tarkistin vielä äidiltä ja siskolta, ovatko ne siistit ja he sanoivat, että on. En vain siis ole tottunut. Eyelinerkin vaikuttaa oikein hyvältä.

Lisäksi ostin sokokselta mansikan tuoksuisen vartalon kuorinta geelin. En jaksa odottaa, että pääsen kokeilemaan sitä.